PREZENTARE CONCURS
Prima ediție a Concursului "CHIMIA DE DRAG", avea loc online în data de 27 martie 2021, de la ora 9.00 pentru fiecare nivel de clasa.

Concursul "CHIMIA DE DRAG" se adresează elevilor din clasele VII -XII, care sunt pasionați de chimia de performanță și sunt doritori de competiție.

Formularul de înscriere online va fi disponibil în perioada 8-22 martie 2021 la adresa https://forms.gle/JjD8Gnv1ECFHMEJS6 . După înscriere fiecare participant va primi informații legate de accesarea platformei pe adresa de mail furnizată în formularul de înscriere. [Vă rugăm să vă verificați și SPAM-ul].

Concursul constă dintr-o probă scrisă tip grilă, ce conține 30 de intrebări teoretice și/sau probleme, cu un singur răspuns corect din patru variante date. Timp de lucru 1 oră.

Fiind prima ediție a concursului "CHIMIA DE DRAG" organizatorii au elaborat câte un model de test tip grilă cu câte 10 întrebări pentru fiecare clasă. Acestea pot fi accesate aici: MODELE DE GRILĂ . Tematica concursului pentru fiecare clasă poate fi accesată la adresa de aici: TEMATICA.

La tematica dată se adauga și cunostințele acumulate în anii anteriori.

Concursul "CHIMIA DE DRAG" oferă participanților atât posibilitatea verificării cunostințelor de chimie cât și posibilitatea masurării nivelului de performanța în raport cu ceilalți elevi.

Nota obținută la concursul "CHIMIA DE DRAG" Baia Mare 2021, va putea fi folosită la calculul mediei de admitere, în funcție de metodologia de admitere, pentru cei care vor opta pentru specializarea Chimie medicală care funcționează în cadrul Facultății de Științe Baia Mare.